Welkom

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Els en samen met mijn man zijn we een kennel begonnen. Wij bezitten op het ogenblik een tweetal Lhasa Apso’s , beiden teefjes. De oudste is Lady en de jongste is Sweety.

Lady is geboren op 3 maart 2012 en Sweety op 2 december 2013. Lady is afkomstig van The Real World en Sweety komt van Videmiro te Polen. Onze Lady is blond van kleurstelling terwijl Sweety een wit-bruine partycolor heeft. Beide honden zijn erg mooi en wij hopen in de toekomst  succesvol te zijn op de shows welke wij zo af en toe zullen bezoeken.

Het is niet onze bedoeling om ons bezig te houden met het in grote mate fokken van puppy’s, maar een enkel nest is beslist niet uit te sluiten. Als we mochten besluiten om onze honden puppy’s op de wereld te laten zetten dan willen we dit enkel en alleen op verantwoorde wijze doen en daarom zijn wij aangesloten bij de Raad van Beheer voor de Kynologie alsook bij de rasvereniging van de Lhasa Apso’s.

Verder willen wij veel plezier hebben met onze honden en vooral bezig zijn met een hobbymatig invullen van de kennel taak. Wel wil ik u nog vertellen dat de naam van onze kennel een betekenis heeft. “Surya” is vanuit het tibetaans vertaald “Zonnetje”en Smaragd is geleend van onze bijna 22 jaar oud geworden perzische kater, welke Troubadour van de Smaragd  heette.

lady-klein

                                                                                                                                   sweety